Verkoop

Wat wilt u ermee doen, wat moet erbij zitten en wat mag het kosten? Bij elke PC, laptop of tablet die Procom verkoopt, staan die drie vragen centraal. In onze winkel in het centrum van Klazienaveen bieden wij ruime keuze aan computers en alles wat daarbij hoort. Eenmaal thuis hoeft u alleen de stekker nog maar in het stopcontact te steken.

 

Bij Procom leveren we maatwerk. Wij bouwen onze PC’s zelf en leggen de nadruk op service en kwaliteit. Niet de snelle verkoop, maar het op maat samenstellen van een computer is ons doel. We gaan eerst in gesprek om uw wensen, ideeën en budget in kaart te brengen. Op die manier kunnen we vrijwel altijd een mooie aanbieding samenstellen. En past uw ideaalplaatje toch niet bij het prijskaartje dat u in uw hoofd had? Wij kijken wat er mogelijk is om toch zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

U kunt bij Procom niet alleen terecht voor PC’s, tablets en laptops, maar ook voor alle randapparatuur. Kabels, muizen, printers en netwerkadapters: wij hebben het allemaal in huis. Iedere klant krijgt bij ons de aandacht die hij of zij nodig heeft. Begrijpt u iets niet helemaal? We leggen het gerust nog eens uit.

Wij verkopen uitsluitend producten van de beste kwaliteit. Bij ons vindt u bijvoorbeeld geen goedkope namaakinkt voor een printer van topkwaliteit. Daarnaast denken we altijd aan de toekomst. De computer moet volgens ons niet alleen nu, maar ook de komende jaren aan uw wensen blijven voldoen.