Reparatie

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder pc of tablet, maar dan moeten ze wel doen wat wij willen. Een gebrekkig functionerende computer kan een flinke bron van ergernis zijn. Wij repareren uw apparatuur, zodat u snel weer met de computer verder kunt.

 

Hoe mooi, snel en krachtig een computer ook is, er kan van alles mis mee gaan. Wanneer dat het geval is, bent u bij Procom aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige service tegen een eerlijke prijs. Ook wanneer u uw PC, laptop of tablet niet bij ProCom heeft gekocht, kunt u bij ons terecht voor reparatie.

 

Wanneer u voor de reparatie van uw computer bij ons binnenloopt, gaan we vanzelfsprekend eerst samen op zoek naar het probleem. Krijgt u bijvoorbeeld een onduidelijke melding in uw beeldscherm, is de PC traag of werken bepaalde programma’s niet goed? Dan starten wij geheel gratis een vooronderzoek. Na dit vooronderzoek nemen wij met u contact op om verder te bepreken wat de vervolg stappen zullen zijn. We kunnen daarna aan de slag om uw probleem op te lossen. Dat doen we in onze eigen werkplaats.

 

Procom repareert vrijwel alles: van kapotte laptopschermen tot complete printplaten. Soms is het echter de vraag of een reparatie de kosten en moeite waard is. Daarom krijgt u vooraf altijd een prijsopgaaf, zodat u een keuze kunt maken. En mocht tijdens het repareren blijken dat het allemaal toch duurder uitvalt, dan gaan wij met u in overleg om te kijken wat de vervolgstappen zijn.

 

Reparatie aanmelden